perjantai 14. marraskuuta 2008

Shockissa

Kävimme hakemassa jälleen tänään annoksen Shock Wavea Kangasalan hevospraktiikasta. On se vaan niin juhlavaa hommaa; käyttää yksi päivä ja viikon ansiot klinikkareissuun vaivaisen hevosen kanssa. No, eipäs aloiteta heti tätä valitusvirttä. Hevosharrastus on hieno harrastus, jossa yhdistyy ulkoilu, fyysinen kunto, estetiikka, ihmisen ja luonnon välinen yhteys. Ja jos on mahdollista harrastaa näin hienoa lajia, rahan ja ajan menolla ei ole väliä, NI!

Durando on nyt siis yhden askeleen edempänä kohti tervehtymistään. Ohjeeksi sain ratsastaa vielä viikon hiljakseen, ja sen jälkeen lisätä liikuntaa vähitellen. Kolmen viikon kuluttua on vielä ultraus ja mahdollinen, viimeinen Shockki.

Nyt pitäisi rientää talliin liikuttamaan Durando ja Reiska. Kengittäjä-setä on tulossa vaihtamaan Durandon menomonot ja laittamaan ensitennarit Reiskalle etusiin. Saa nähä kuin sedän käy :). Reiska tarvitsee etukengät, sillä aion aloittaa sen treenaamisen oripäiviä varten. Aivan, luit ihan oikein: oripäiviä varten. Sen verran shokissa taidan olla itsekin, että olen pyörtänyt vuoren varman päätökseni Reiskan ruunaamisesta ja päättänyt jättää sen pallit rauhaan ainakin oripäiviin saakka.

Ei kommentteja: