torstai 12. helmikuuta 2009

Neljä viikkoa oripäiviin

Aamukampa sen kun harvenee; neljä vaivaista viikkoa oripäiviin. Reiska on siinä kunnossa, kuin se on todennäköisesti myös neljän viikon päästä, jos nyt sitten ei mitään ikävää satu. Viimeinen neljä viikkoa mennään samalla ohjelmalla kuin ennenkin: ei muutoksia suuntaan eikä toiseen.

Tämän videon sisältö osoittaa, että oripäiville valmistautuminen on varsin hämärää hommaa.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hyvältähän se näyttää! Meidän jättiläis-Reiska näyttäisi olevan aika samanmoisessa vaiheessa. Ja ilmeisesti on aikalailla saman verran ratsutettukin. Tosin sillä erotuksella, että meidän Reiska on jo 4.

Huomasin juuri, että taidan olla lähes tulkoon ainoa, joka on uskaltautunut kommentoimaan tänne blogiin tekstejäsi. Vaikka blogisi onkin saanut "kuuluisuutta" tuolla hevostallinetin puolella...

Marika PP kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta. Kyllä hän se varsa pikkuhiljaa edistyy. Laukka tuntuu olevan se helpoin askellaji ja varmaan myös se paras. Ravissa Reiska takoo tällä hetkellä niin paljon, että ravi ei voi sille kovin mukavaa olla.

Joo, aika hiljaista on ollut täällä kommenttirintamalla. Ht-netissä kyllä avautujia riittää :). Vaatii rohkeutta esiintyä omalla nimellä ja seisoa sanojensa takana.

Toisaalta anonyymiyden salliminen mahdollistaa erilaisten näkemysten esiin pääsyn; se ei rajaa ketään pois. Mutta sitten taas toisaalta nimimerkin takaa voi huudella, mitä vaan, kun vastuuta kirjoituksistaan ei tarvitse ottaa.

Kiva että sinä kuitenkin täällä käyt minulle "juttelemassa"; ei ole niin yksinäistä :).