sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Tepa ja tamma sijoittuivat toiseksi Koskella

Vein tänään Tepan ja Pirkon alias Pirjon tänään Merjan tallille aluekisoihin Koski TL:ään. Pari starttasi nuorten hevosten luokassa ja tuli varsin mukavalla suorituksella toiseksi. Parannettavaa jäi edelleen ainakin muotoon, joka oli hieman epävakaa.

Pirjo oli myös liikaa Tepan kädellä, joten tässäkin riittää korjaamista. Tepa ilmeisesti otti käsijarruvaihteen käyttöön radalla, ettei polle kaasuttele tuulessa tiehensä. Mutta kokonaisuus oli varsin sujuva, eikä varsinaisia rikkeitä tullut.

Itse asiassa on varsin mukava käydä Tepan ja Pirjon kanssa kisoissa (yhdistetyn autonkuljettajan, hevosenhoitajan ja valmentajan roolissa). Se ei ole minun ja Tepan temperamenttisilla luonteilla välttämättä ihan itsestään selvä asia. Helpommaksi asiaa ei tee se, että olen kuitenkin valmentanut Tepaa 10-vuotiaasta ponitytöstä saakka. Lisäksi lukuisat meillä vietetyt hevoskesät ovat tehneet meistä vähän kuin sisarukset. Ei siis mikään otollinen valmennettava-valmentaja -suhde.

Usein kotitreeneissä perkeleet kyllä lentelevät vähän puolin ja toisin. Mutta kisoissa Tepa kyllä keskittyy ohjeisiini ja tekee kuten käsken. Tai sitten se vaan ei kehtaa väittää yleisellä paikalla vastaan :). Kai sitä silti voisi sanoa, että olemme kisoissa varsin hyvin toimiva tiimi, josta siis osoituksena tänään tuo toinen sija ja 62,4 %.

Ei kommentteja: