torstai 10. heinäkuuta 2008

Ei kai tämä ole estehevonen?

”Ei kai tämä vain ole estehevonen?” Kysyi Maria Heikkilä kokeiltuaan 5-vuotiasta Pirkko-tammaani. Ei onneksi ole, mutta kolme estettä sen pitäisi pystyä ylittämään syyskuun puolessa välissä pidettävässä laatuarvostelussa.

Kärräsin eilen sekä Durandon että Pirkon Ypäjälle. Itse menin valmennustunnille Durandolla ja Pirkko pääsi kokeilemaan puomien ylitystä Maria Heikkilän alla. Pirkon puolesta hieman jännitti, kun se edeltävänä päivänä oikein suostunut ylittämään edes maapuomia ja jos suostui, täydessä laukassa. Maria sai kuin saikin Pirkon yli pienestä ristikosta ja puomeistakin mutta vauhtia riitti edelleen. Toisin sanoen Pirkko ei vielä vakuuttanut Mariaa ainakaan tällä viikolla siitä, että se kolme 60−80 senttistä estettä ylittyisi syyskuussa. No ehkä ensi viikolla ;).

Durando oli viimekertaista valmennusta tahmeampi, joka selittynee sillä, että menoa kentällä ja sen ympäristössä oli enemmän. Syntyi jähmetysreaktio kuten kisoissakin. K.N. ei muutenkaan päästänyt helpolla: heti alkuun takaosakäännöksiä (jotka eivät ole meille helppoja) ja sitten pysähdyksiä (jotka sentään olivat ripeämpiä kuin viimeksi :)). Lisäykset ja kokoamiset onnistuivat laukassa suhteellisen mukavasti.

Ensi viikolla jatketaan taas harjoituksia sekä Durandon että Pirkon osalta.

Ei kommentteja: