sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Milloin tätiratsastajan on aika siirtyä tätiratsuihin -kyselyn tulokset

Tätiratsastajan on aika siirtyä tätiratsuihin, kun on tullut vuoranneeksi maneesin laidat vaahtomuovipatjoilla. Suurin osa teistä lukijoistani oli sitä mieltä, joten siihen on luottaminen. Good for me I think. Vielä ei ole hevosenvaihtoviikot.

Ensimmäinen kyselyn vaihtoehto: Kun ratsastaminen vaatii erityistä urheutta. Kyllä, ratsastaminen etenkin nuorilla hevosilla on vaatinut joskus erityistä urheutta. Vaihdan tätiratsuihin, kun urheutta tarvitaan joka kerta tai… joka toinen kerta.

Toinen kyselyn vaihtoehto: Kun mies ehdottaa sisään ratsastettavan varsan viemistä ammattilaiselle. Näinkin on jo käynyt, mutta en anna sen häiritä tätiratsastajan vahvaa itseluottamusta. Minulla on mahdollisuus harrastaa ko. varsalla rodeoratsastusta vielä sen ammattilaisreissunkin jälkeen, joten tämänkään vuoksi en vielä vaihda tätiratsuihin. Posottelen entiseen malliin.

Kolmas kyselyn vaihtoehto: Kun on tullut vuoranneeksi maneesin laidat vaahtomuovipatjoilla. En ole tehnyt tätä vielä. Operaatio on vielä ollut harkinnan asteella, mutta kun sen toteutan. Lupaan vaihtaa jokaisen omistamani hevosen 18−20-vuotiaseen eläkkeelle siirrettyyn vikellyshevoseen.

Neljäs vaihtoehto: Kun ratsautumiseen tarvitaan nosturi. Tämä vaihtoehto sai toiseksi eniten ääniä, joten se on siis otettava huomioon. Kun hankin nosturin päästäkseni hevosen selkään, tallista löytynee muutama Koffin entinen olutvankkurihevonen tai vastaava suuri, vankka ja hidasliikkeinen luottoruuna.

Kiitos sinulle kyselyyn vastanneelle! Pysyhän valppaana, niitä tulee vielä lisää :).

Ei kommentteja: