perjantai 19. joulukuuta 2008

Pallit pois joulun kunniaksi

Joimme hetki sitten glögiä sen kunniaksi, että eläinlääkäri kävi pudottamassa Virrukan pallit. Julmaa vai mitä? Virrukka-raasu on vielä onnellisen tietämätön kohtalostaan, mutta eiköhän se totuus valkene viimeistään siinä vaiheessa, kun kipulääke lakkaa vaikuttamasta. Tallissa on nyt sitten yksi ori vähemmän. Kolme on kuitenkin vielä jäljellä, joten eiköhän näitä pallien pudottajaisia lähitulevaisuudessa vielä pidetä.

Ruunauksen yhteydessä muut hevoset rokotettiin. Ajankohta tähän on mitä parhain, sillä influenssa on riehunut jo jonkin aikaa ilmeisesti myös täällä Huittisissa. Kummallakaan, kesällisellä eikä vuotiaalla, varsalla ei vielä ollut ensimmäistäkään rokotusta, joten kyllä sitä vähän on sydän syrjällään pelännyt influessan tuloa myös tänne Vesiniitylle. No, nyt pitäisi sitten vastetta sille viheliäiselle influessallekin olla.

Rokottamatta jäi ainoastaan Durando, jonka Hanna rokotti jo sen sairasloman alkajaisiksi. Hyvä niin, sillä Durando on nyt vihdoin siinä kunnossa, että sillä voi ratsastaa normaalisti. Se ei tarvitse yhtään lisää lomailua.

Ei kommentteja: