lauantai 6. joulukuuta 2008

Onnea KT-tallin Kauko ja Teija!

Hevosurheilu 5.12.2008 kertoo äetsäläispariskunnasta Kauko ja Teija Tuomisesta, jotka ovat olleet ratsastuskouluyrittäjiä pian 30 vuotta. Aika on kohdellut pariskuntaa hellästi, sillä mielestäni he näyttävät HU:n kuvassa aivan samalta kuin 27 vuotta sitten!

27 vuotta sitten isä vei tyttärensä Huittisten kauppaoppilaitoksen vappumarkkinoille. Vappumarkkinoilla he törmäsivät isän nuoruuden ystävään Kauko Tuomiseen, joka ajelutti ponillaan Elmerillä markkinaväkeä. Kauko vei isän ja tyttären ajelulle ja kehotti isää tuomaan tyttärensä Keikyän Heinimaahan ratsastamaan.

- Toi Kauko taitaa olla aika kaheli, kun se tuollaisten ponien kanssa pelaa, totesi isä poniajelun jälkeen tyttärelleen. Kauko ei ollut kaheli vaan visionääri, joka jo tuolloin 1980-luvun alussa uskoi ratsastusharrastukseen. Itseasiassa isä tajusi liian myöhään olevansa kaheli vietyään tyttärensä Heinimaahan ratsastamaan, sillä sillä tiellä tytär on vieläkin tänäpäivänä, tätiratsastajana.

Tätiratsastaja haluaa sydämmestään onnitella seudun ratsastusharrastuksen uranuurtajia Kaukoa ja Teijaa. Ilman teitä moni seudun kilparatsastajista harrastaisi naisvoimistelua, joogaa, kankaanpainantaa tai jotain muuta täysin käsittämätöntä :).

Ei kommentteja: