torstai 23. lokakuuta 2008

Akkuja lataamaan

Tätiratsastaja jättää nyt päiväkirjan kirjoittamisen viikoksi. On nimittäin lomailun ja akkujen lataamisen aika. Loma tulee tarpeeseen niin siviilityön kuin hevostenkin osalta. Tätiratsastajan arki on arkea lomallakin, jos pysyttelee kotona. Hevosista pitää huolehtia jouluna ja juhanuksena. Lomien aikaan puhailen myös enemmän hevosten kanssa, koska silloin työt eivät häiritse niin paljoa. Nyt aion pitää lomaa myös hevosista.

Durando jää parantelemaan vatsalihastaan Tepan hoiviin. Tepa on mielissään, kun pääsee ratsastamaan "pappamopolla" käyntiä ja vähän ravia. Pirkon liikutuksesta huolehtivat Sanni ja Tepa yhteisvastuullisesti. Sanni osallistuu maanantaina Pirkolla Marko Björsin valmennukseen Huittisten ratsastuskeskuksessa ja Tepa jatkaa Pirkon estetreenien parissa.

Kerrankin on mukava lähteä lomailemaan, kun hevosten liikutukseen ei tule taukoa. Hevosten hoito on myös hyvissä käsissä, sillä oma mies-kulta jätetään kotolaiseksi.

En aio lomailla rakkaasta harrastuksestani aivan kokonaan, sillä aion pian kokeilla kamelilla ratsastamista. Ja sitten ei muuta kuin lomailemaan :).

Ei kommentteja: