torstai 18. syyskuuta 2008

Tepa tuli Huittisiin

Serkkuni Terhi (Tepa) Kiukkonen muutti syyskuun alussa Seinäjoelta Huittisiin. Tepan tarkoituksena on päättää tradenomiopinnot SAMKin Liiketalouden Huittisten yksikössä ja ratsastaa.

Tepa muistetaan parhaiten parhaiten runsaasti menestystä niittäneen Forrest Gump Jr. -ponin pilottina. Tepa kilpaili "Simolla" vielä juniorivuosinaankin saavuttaen ainakin junioreiden SM-kultaa.

Simon jälkeen Tepalla ei ole ollut omaa hevosta vaan hän on kouluttanut muiden hevosia Pohjanmaalla. Tätä Tepa aikoo tehdä nyt myös Huittisissa. Täältä minun tallistani löytyykin jo neljä Tepan ratsua: Durando ja Pirkko hyppäävät Tepan alla kerran viikossa. Reiskan ratsukoulutuksen Tepa aloittaa välittömästi, kun Reiskan pudotetut pallit on haudattu Vesiniityn maaperään. Tepa myös hyppää tallillani asustavaa suomenhevosoria Virrukkaa, jonka omistaa Carita Mikkola.

PS. Tässä kirjoituksessa esiintyy kymmenen kertaa sana TEPA. Virallisesti Tepa haluaisi olla Terhi. En kuitenkaan voi sallia tätä. Tepa on ollut minulla aina Tepa, niinpä lanseeraan Tepan Tepana myös kaikille huittislaisille :).

Ei kommentteja: