lauantai 7. kesäkuuta 2008

Reiska ja Tomppa kesäleirille



Reiska ja Tomppa lähtivät keskiviikkona isojen poikien kesäleirille seitsemän muun orivarsan kanssa. Kesäleiri sijaitsee Kokemäenjoen saaressa, jonne piti matkustaa pieni matka lautalla. Reiskaa ei tällainen ”merimatkailu” olisi huvittanut yhtään, mutta meni sekin lauttaan, kun Tomppa saatiin kannettua sinne ensin.

Ilman dramatiikkaa orien lasku laiturille ei sujunut, sillä Reiska onnistui nykäisemään päävehkeet päästään ennen kuin kaikki oriit olivat saaressa. Tulos: pari vammautunutta ihmisen jalkaa (jotka tiettävästi toipuvat). Reiska teki liiaksi tuttavuutta Hannan vuotiaan oriin kanssa. Se päätti mojauttaa Reiskaa oikein kunnolla, otti vauhtia etupäällä ja tuli osuneeksi etukavioilla kiinnipitäjäänsä.

Ennakkoaavisteluista huolimatta Reiska luovutti saaren johtajuuden toisella kaksivuotiaalle lämppärioriille tekemättä vastarintaa. Se luovutti paikkansa eikä edes lähtenyt haastamaan. Hyvä näin, enpä olisi halunnut hakea kotiin lauman johtajaoria, en todellakaan.

Sosiaalisiin taitoihin ja tiimityöhön keskittyvä kesäleiri jatkuu aina tuonne elokuulle saakka, joten tallikin on nyt vähän tyhjempi sen kesäpesua ajatellen.

Ei kommentteja: