sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Kilpailut Uudessakaupungissa

Durando ja Pirkko olivat kilpailuissa Uudessakaupungissa tänään. Sanni ratsasti Pirkolla C-merkin kouluohjelman ja sijoittui toiseksi. Ottaen huomioon Pirkon hekikopteritreenit ja että nämä olivat vasta sen toiset kilpailut, tulos oli mitä erinomaisin. Sekä Sanni että Pirkko ylsivät maltilliseen ja mallikkaaseen suoritukseen. Tästä on hyvä jatkaa.

Jälleen kerran Durando oli se murheenkryyni, tosin huomattavasti vähemmän kuin viime kerralla. Hyytyminen ei ollut aivan niin totaalista kuin viimeksi, joten valoa vilkahtelee tunnelin päässä. Vieraalla ulkokentällä meneminen jotenkin lamauttaa tämän pollen. Kyse ei ole varsinaisesti radalle hyytymisestä vaan hyytyminen tapahtuu jo verryttelyssä sen kuikuilessa ja ihmetellessä paikkoja sekä vieraita hevosia.

Olen päättänyt, että Durando ei siirry yhtään vaativimpiin luokkiin ennen kuin tuo jännityksestä johtuva lamaantuminen on jotenkin voitettu. D menisi jo hyvin helppoa A:ta mutta mitä vaikeampia asioita radalla pitää tehdä, sitä lamaantuneemmaksi polle tulee.

Tätä kirjoittaessani en vielä tiedä Durandon lopullista sijoitusta, mutta tulokseksi se sai 65 %, joka mielestäni on ihan kelpo tulos suoritukseen nähden.

Ei kommentteja: