torstai 8. syyskuuta 2016

Aapo goes EBEF

Hurjaa. Tämän kesän orivarsa Floris Avenue aka Aapo on ilmoitettu European Breeding Event Finland -show'hun eli EBEF-show'hun. Maitovarsat esiintyvät sunnuntaina 11.10. Eli aikaa näihin gameihin ei ole paria päivää enempää. Jännittää jo nyt. Itse näyttely tai sen tulos ei jännitä, mutta se kuljettaminen. Varsan siirtäminen paikasta A paikkaan B voi olla helppoa tai sitten ei. Ja mitä tahansa sattua. Parempi kuin ei edes ajattele sen enempää. 

Aapo on Primera Daman eli Pirkon varsa ja sen isä on Floriscaunt. Aapo on myyty Master Dressagen Tuija Tuomiselle. Aapo ei ehtinyt olla kuin neljä päivää myynnissä, kun Tuija sen sitten osti. Hyvät menee kaupan, sano :).

Aapo laitumella elokuussa 2016
Aapo on ehdottomasti paras varsa, joka on meillä syntynyt. Eihän sellaista pitäisi myydä, ei. Mutta realiteetit on otettava huomioon: Tilasin tamman, sain orin. Orivarsa tarvitsee kaverin, meillä ei sellaista sille ole. Meillä on jo neljä hevosta, viides on jo ehdottomasti liikaa. 

Ja kyllä, yritän sitä tammavarsaa taas ensi keväänä. 
Aapon harjoituskampaus EBEFiä varten


Aapon kauneuskisa ei ole viikonlopun ainoa jännityksen aihe. Veera ja poni osallistuvat Lounais-Suomen koulualuemestaruuksiin poniluokassa. Sinne pitäisi lähteä lauantaina. Tämä kisa ei minua varsinaisesti jännitä yhtään; Veeran tärkeimmät koitokset ovat jo ohi ja tiedän, että Veera ja poni hoitavat homman parhainpäin. Ne jännittäjät ovatkin sitten Veera ja hänen isänsä ja erityisesti tämä viimeksi mainittu. 


Ei kommentteja: