keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Ha-ha harjoituskisoihin

Nyt voisi vihdoin olla aika ilmoittautua kilpailuihin. Viime viikolla olin jo niinkin optimistinen, että maksoin asiaan kuuluvat luvat. Enää sitten vain odotellaan lupamaksujen päivittymistä, että pääsisi siihen ilmoittautumiseen asti.

Odotellessani päivityksiä huomasin, että perjantaina olisi tarjolla myös harjoituskilpailut. Ajattelinkin että tässä voisi olla hyvä mahdollisuus ensin kokeilla, että mitä hommasta tulee ja että pysyykö täti kyydissä. Edellisissä kisoissa, Luvian kansallisissa, päädyin tarkastelemaan verryttelykentän pohjan koostumusta hyvinkin lähietäisyydeltä. Tällainen koeluontoinen kilpailutilanne on siis minulle ja D:lle varsin hyvä paikka aloitella… pohjakoostumusten selvitystyö vuonna 2009.

Luokkavalintaa piti oikein pähkiä useampaan otteeseen. Helpointahan olisi aloittaa ihan siitä helpoimmasta ja mennä vaikka K.N:ää. Mutta koska K.N. on tällä hetkellä Belgiassa vai missä-se-nyt-oli valmentamassa poneja tai mitä-ne-nyt-oli, päädyin tekemään rohkean ratkaisun ja ilmoittauduin suoraan Helppo A:1:een.

”Nyyperi” jaksoi viime valmennuksen alkajaisiksi muistutella kyyniseen sävyynsä, että olisihan se toki hyvä ja jo tässä vaiheessa suotavaa ja pikkuhiljaa myös pakollista, jos tämä ratsukko (siis minä ja D) selviäisi edes niistä Helpon B:n vaatimasta asioista jotenkin. Olimme siis harjoittelemassa erään toisen ratsukon kanssa Kenttäohjelma 6:den (helppoa A:ta) asioita.

Mutta nyt on hyvä viitata kintaalla Nyyperin kommenteille. On se sen verran kaukana :). Olen valmistautunut täysin ottamaan vastaan ensiviikon treeneissä ”kehuja” oivasta luokkavalinnastani. Eipähän tarvitse suoristella omaa tukkaansa viikkoon, siinä tuulessa se suoristuu muutenkin pitkäksi aikaa.

Ei kommentteja: